![]() ![]() |
7.05.2013г. в 11:57ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 9 Дата на регистрация: 30.04.2013г. Потребител # 23 239 |
Здравейте приятели. Предполагам вече знаете за повечето Ptc сайтове. И както се предполага сте регистрирани в повечето. На вашето внимание ще ви представя първият европейски PTC сайт за правене на пари и то в ЕВРО ! Сайта ви плаша по 0.01 Евро на реклама а на ден може да цъкате на 30 реклами . Което автоматически прави по 0.30 Евро на ден което е много добре спрямо други птц сайтове. Регистрирайте се от тук и вземете вашите 5 Евро по сметката ви. Интерестното в този сайт е че, освен реклами може да правите пари от: - Прочитане на Emails - Допълните MicroJobs - AdGrid - шанс да спечелите до 2 Евро Спокойно може да правите по 0,70-1,00 Евро на ден ако използвате всички начини. Минимално теглене е 1.5 Евро което го правите за няколко дни. Аз вече имам 25 евро изтеглени. Регистрирайте се от тук и вземете вашите 5 Евро по сметката ви. Натиснете continue , и се регистрирайте и ще получите веднага 5 евро. Искам само да кажа ,че ако се възползвате от тази промоция ще трябва да направите още 5 евро да стаанат 10 евро в сметката и ще може да ги изтеглите. На ден имате по 25 реклами от които правите 0.25 Евро и отделно задачи от които правите още толкова. С една дума на ден правите 0,50 - 0,60 Евро . За 10 дена ги правите 5-6 евро и ги теглите с другите 5 евро , да се уверите сами , че си заслужава. За да гледате реклами след като се регистрирате натиснете Ads(РЕКЛАМИ) и изчаквайте по 20 секунди докато горе не свърше таймерчето . И така след това ще ви напише ,че са кредитирани към вашият акаунт 0.10 евро. Има много ъпгрейти: 1-Премиум акаунт струва само 4.99евро - получавате по 25 реклами на ден по 0.03 евро на клик 2-Елите акаунт струва само 10 евро - получавате по 25-30 реклами на ден по 0.05 евро на клик Най хубавото на тази сайт е ,че не е нужно да имате реферали , че да може да печелите много добри пари. Това е най добре-платеният ptc сайт. Специална оферта - При регистрация ще получите 5 € на салдото по сметката Ви! 100% БЕЗПЛАТНО! За да получите 5Евро веднага натиснете Тук!. След като се регистрирате натискате Ads и ви изкача това прозорче в което съм ви показал къде да натиснете за да гледате рекламата. След като натиснете там където съм ви посочил с кръгче на първата снимка , ще ви се отвори самият сайт който трябва да изгледате. Докато гледате ви тече време (снимка 2) след като изтече времето изчакайте да изтече времето (снимка3) и вие трябва да въведете числото което е изписано от ляво. и след това натискате Verify. 1 2 3 Сега работя по една стратегия която е доста печеливша за сега !!!! Ще е споделя скоро приятели. |
|
|
7.05.2013г. в 13:28ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 9 Дата на регистрация: 30.04.2013г. Потребител # 23 239 |
http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=1&t=70002
|
|
|
7.05.2013г. в 20:11ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 0 Дата на регистрация: 17.03.2013г. Потребител # 23 125 |
може би , ще е добре да се разровиш малко преди да започнеш да предлагаш този сайт .
провери защо няма форум и как се теглят средства от там , след това го рекламирай . |
|
|
10.05.2013г. в 12:18ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 0 Дата на регистрация: 10.05.2013г. Потребител # 23 251 |
http://www.paybux.com/?r=dodomodoje сайтът плаща
|
|
|
12.05.2013г. в 12:40ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 18 Дата на регистрация: 12.08.2009г. Потребител # 7 754 |
ЦИТАТ(ivaylopk @ 7.05.2013г. в 12:57ч.) ![]() Здравейте приятели.
Предполагам вече знаете за повечето Ptc сайтове. И както се предполага сте регистрирани в повечето. На вашето внимание ще ви представя първият европейски PTC сайт за правене на пари и то в ЕВРО ! Сайта ви плаша по 0.01 Евро на реклама а на ден може да цъкате на 30 реклами . Което автоматически прави по 0.30 Евро на ден което е много добре спрямо други птц сайтове. Регистрирайте се от тук и вземете вашите 5 Евро по сметката ви. Интерестното в този сайт е че, освен реклами може да правите пари от: - Прочитане на Emails - Допълните MicroJobs - AdGrid - шанс да спечелите до 2 Евро Спокойно може да правите по 0,70-1,00 Евро на ден ако използвате всички начини. Минимално теглене е 1.5 Евро което го правите за няколко дни. Аз вече имам 25 евро изтеглени. Регистрирайте се от тук и вземете вашите 5 Евро по сметката ви. Тук май май трява да инвестираш за да получиш плащане така че ............ Натиснете continue , и се регистрирайте и ще получите веднага 5 евро. Искам само да кажа ,че ако се възползвате от тази промоция ще трябва да направите още 5 евро да стаанат 10 евро в сметката и ще може да ги изтеглите. На ден имате по 25 реклами от които правите 0.25 Евро и отделно задачи от които правите още толкова. С една дума на ден правите 0,50 - 0,60 Евро . За 10 дена ги правите 5-6 евро и ги теглите с другите 5 евро , да се уверите сами , че си заслужава. За да гледате реклами след като се регистрирате натиснете Ads(РЕКЛАМИ) и изчаквайте по 20 секунди докато горе не свърше таймерчето . И така след това ще ви напише ,че са кредитирани към вашият акаунт 0.10 евро. Има много ъпгрейти: 1-Премиум акаунт струва само 4.99евро - получавате по 25 реклами на ден по 0.03 евро на клик 2-Елите акаунт струва само 10 евро - получавате по 25-30 реклами на ден по 0.05 евро на клик Най хубавото на тази сайт е ,че не е нужно да имате реферали , че да може да печелите много добри пари. Това е най добре-платеният ptc сайт. Специална оферта - При регистрация ще получите 5 € на салдото по сметката Ви! 100% БЕЗПЛАТНО! За да получите 5Евро веднага натиснете Тук!. След като се регистрирате натискате Ads и ви изкача това прозорче в което съм ви показал къде да натиснете за да гледате рекламата. След като натиснете там където съм ви посочил с кръгче на първата снимка , ще ви се отвори самият сайт който трябва да изгледате. Докато гледате ви тече време (снимка 2) след като изтече времето изчакайте да изтече времето (снимка3) и вие трябва да въведете числото което е изписано от ляво. и след това натискате Verify. 1 2 3 Сега работя по една стратегия която е доста печеливша за сега !!!! Ще е споделя скоро приятели. |
|
|
31.05.2013г. в 23:16ч.
Коментар:
|
|
|
Много добре !!!!!
Имам вече 3то плащане/ 49 ЕВРО Извинявам се за снимките явно са ми ги сменили за това излизат някакви торти . Посетете и там всичко е описано. |
|
|
29.06.2013г. в 18:39ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 0 Дата на регистрация: 29.06.2013г. Потребител # 23 336 |
Заповядайте един хубав сайт който лично на мен ми помогна доста с трупането на пари без много-много усилия
|
|
|
16.07.2013г. в 14:06ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 23 Дата на регистрация: 6.12.2012г. От: Русе Потребител # 22 893 |
Съвет към всички ! Преди да се регистрирате някъде много внимателно проверете за какво става въпрос и за истинността на дадения сайт.
|
|
|
9.11.2013г. в 21:50ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 0 Дата на регистрация: 8.11.2013г. Потребител # 23 526 |
здравейте и аз ползвам птц сайтове - номер 1 вече го познавате ---- номер 2 -: проверен плащат ------номер3 - в тоэи сайт още в парвият ден печелите 5,00 а после когато станете премиум печелите по 0,50 на клик --- номер 4 -- след парвите 3дни ще може да гледате клипчета а с тях се печели добре ---- така номер 5 --- какво да ви кажа имат 732,391 Members и днес са се регистрирали 230 души ---- номер 6
имат много реклами повече от всеки друг сайт опитайте нищо не ви пречи повече сайтове повече пари |
|
|
23.11.2013г. в 22:27ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 0 Дата на регистрация: 16.05.2013г. Потребител # 23 259 |
Ето най-сигурните сайтове, които плащат моментално и с които няма да си загубите времето!
Опитайте, с минимално отделено време ежедневно, без никакви усилия - печелите парички, а при желание може да доразвиете акаунта си и да печелите и повече! NeoBux ProBux ClixSense CashnHits WordLinx Clicksia Incentria Twickerz |
|
|
21.12.2014г. в 12:23ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 0 Дата на регистрация: 7.12.2014г. Потребител # 24 120 |
влесте в този и пробваите отскоро съм там и саита се държи много добре и наи вече не е реклами а е СТРАТЕГИЧЕСКА ИГРА и плаща в ЕВРО www.marketglory.com/strategygame/beihoboi акоима въпроси ще ви помогна
|
|
|
![]() ![]() |