![]() ![]() |
31.05.2013г. в 21:45ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 31.05.2013г. Потребител # 23 280 |
Лаптопа ми е в гаранция.Оставих лаптопа който е Samsung.Единственият лицензиран сервиз на Samsung е в Плевен.Сервиза констатира,че лаптопа е намокрен и така гаранцията отпада.Според мен лаптопа съм сигурен 150%, че аз не съм го намокрил и гарантирам за това,но от сервиза ми пращат снимки и ми казват,че лаптопа съм го намокрил и гаранцията завинаги отпада.Лаптопа е на 5 месеца.Кажете ми какво да правя ??!! НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЕХНОПОЛИС,ЗАЩОТО ТЕ СА ИЗМАМНИЦИ И ЛЪЖАТ И МАМЯТ ХОРАТА ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН САМО И САМО ДА ОТПАДНАТ ГАРАНЦИИТЕ НА ТЕХНИКИТЕ "ОТ ТАМ НА ТАТЪК ВСЕКИ ДА СЕ СПАСЯВА" ТОВА Е ЛОГОТО НА ТЕХНОПОЛИС,ТОВА Е МНОГО ВАЖНО,НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЕХНОПОЛИС,ТЕ СА ИЗМАМНИЦИ!!!НЕ СА КОРЕКТНИ КЪМ ВСЕКИ ЕДНИ ! СКЛАДА ИМ Е ПЪЛЕН С ВЪРНАТА СТОКА ПРОВЕРЕТЕ ТЕЗИ ХОРА ! ТЕ ЛЪЖАТ И ПРОДАВАТ ФАЛШИВА СТОКА КОЯТО СЕ РАЗВАЛЯ НА ВТОРИЯ МЕСЕЦ!!! МОЛЯ ВИ ХОРА НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЕХНОПОЛИС ЯМБОЛ,ЗАЩОТО ПРОДАВАТ ФАЛШИВА СТОКА ! ИЗВИНЕТЕ,ЧЕ СЕ ПОВТАРЯМ НО Е МНОГО ВАЖНО!! |
|
|
3.06.2013г. в 12:34ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 3.06.2013г. Потребител # 23 287 |
ЦИТАТ(fht8 @ 31.05.2013г. в 22:45ч.) ![]() Лаптопа ми е в гаранция.Оставих лаптопа който е Samsung.Единственият лицензиран сервиз на Samsung е в Плевен.Сервиза констатира,че лаптопа е намокрен и така гаранцията отпада.Според мен лаптопа съм сигурен 150%, че аз не съм го намокрил и гарантирам за това,но от сервиза ми пращат снимки и ми казват,че лаптопа съм го намокрил и гаранцията завинаги отпада.Лаптопа е на 5 месеца.Кажете ми какво да правя ??!! НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЕХНОПОЛИС,ЗАЩОТО ТЕ СА ИЗМАМНИЦИ И ЛЪЖАТ И МАМЯТ ХОРАТА ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН САМО И САМО ДА ОТПАДНАТ ГАРАНЦИИТЕ НА ТЕХНИКИТЕ "ОТ ТАМ НА ТАТЪК ВСЕКИ ДА СЕ СПАСЯВА" ТОВА Е ЛОГОТО НА ТЕХНОПОЛИС,ТОВА Е МНОГО ВАЖНО,НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЕХНОПОЛИС,ТЕ СА ИЗМАМНИЦИ!!!НЕ СА КОРЕКТНИ КЪМ ВСЕКИ ЕДНИ ! СКЛАДА ИМ Е ПЪЛЕН С ВЪРНАТА СТОКА ПРОВЕРЕТЕ ТЕЗИ ХОРА ! ТЕ ЛЪЖАТ И ПРОДАВАТ ФАЛШИВА СТОКА КОЯТО СЕ РАЗВАЛЯ НА ВТОРИЯ МЕСЕЦ!!! МОЛЯ ВИ ХОРА НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЕХНОПОЛИС ЯМБОЛ,ЗАЩОТО ПРОДАВАТ ФАЛШИВА СТОКА ! ИЗВИНЕТЕ,ЧЕ СЕ ПОВТАРЯМ НО Е МНОГО ВАЖНО!! To може да има прости хора, но сега виждам, че в Ямбол е най-голяма популацията. Какво общо има ремонта на Вашия лаптоп с посочения магазин освен това, че го купувате от там. Служителите от Технополис не ви правят ремонта( сам казвате някъв сервиз в Плевен), а само приемат рекламацията Ви. Сервизите са тези които дават окончателни становища за гаранционните ремонти на уредите независимо от кой търговец сте ги купили. Стоката е една и съща във всички магазини, а доставчиците на марките определят кой сервиз да им е подържа гаранционно. Не е зле преди да започнете бълването на словесни изпражнения да се запознаете с малко подробности и Закона касаещ Вашите права като клиент. И накрая с това "повтаряне" може да убедите баба си на село във вижданията Ви, но не представлявате интерес, за хора които са технически и юридически грамотни. |
|
|
11.04.2014г. в 21:02ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 11.04.2014г. Потребител # 23 816 |
Много правилно,не купувайте от технополис.Не поемат никаква отговорност,рискувате и льжат за да пробутат стоката си.Голяма верига уж,измамници пьлни.
|
|
|
![]() ![]() |