![]() ![]() |
3.06.2013г. в 17:55ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 3.06.2013г. Потребител # 23 289 |
Искам да ви представя една нова социална мрежа с много добри възможности,но засега аз ще ви споделя само едната възможност. Този сайт е подобен на Фейсбук и е създаден през 2009-2010г. и преди един месец се пусна един много добър Аукцион в който се печелят страхотни неща за много малко пари.АЗ спечелих таблет GALAXY TAB 2 10'1inch и точно заради това исках и с вас да споделя,за да имате възможност и вие да печелите.Това е снимка,която показва че наистина съм спечелил,някой който не вярва мога да му изпратя извлечение по банката,която ми дадаха затова че съм превел пари за да ми пратят таблета.Таблета който спечелих е на цена около 700лв. в България,а аз я спечелих за 12евро Някой който има интерес моля да ми пише на ЛС или на skype: manqka94 за да му обясня по-подробно как стоят нещата ----> това е доказателството вижте ми и потребителското име: ersincemil18 Това са търговете,които в момента се играят: А това са завършените които са вече спечелени: Както виждате пише FINISHED под всеки продукт,значи че е завършил. |
|
|
21.06.2013г. в 08:56ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 5 Дата на регистрация: 21.06.2013г. Потребител # 23 322 |
Изглежда добре, но едвали ще се популяризира!
|
|
|
![]() ![]() |