Reply to this topicStart new topic
> Нова социална мрежа със страхотни възможности
ersinn4o
публикация 3.06.2013г. в 17:55ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 1
Дата на регистрация: 3.06.2013г.
Потребител # 23 289

Искам да ви представя една нова социална мрежа с много добри възможности,но засега аз ще ви споделя само едната възможност.
Този сайт е подобен на Фейсбук и е създаден през 2009-2010г. и преди един месец се пусна един много добър Аукцион в който се печелят страхотни неща за много малко пари.АЗ спечелих таблет GALAXY TAB 2 10'1inch и точно заради това исках и с вас да споделя,за да имате възможност и вие да печелите.Това е снимка,която показва че наистина съм спечелил,някой който не вярва мога да му изпратя извлечение по банката,която ми дадаха затова че съм превел пари за да ми пратят таблета.Таблета който спечелих е на цена около 700лв. в България,а аз я спечелих за 12евро smile.gif. Това не е измама,а просто ви споделям една страхотна възможност.Единственото което трябва да правите в сайта е да играете игри и да печелите кредити,с които кредити се купуват Bids-ове от сайта и с тях се залага в аукционите и имате огромна възможност да печелите.

Някой който има интерес моля да ми пише на ЛС или на skype: manqka94 за да му обясня по-подробно как стоят нещата smile.gif.

----> това е доказателството вижте ми и потребителското име: ersincemil18

Това са търговете,които в момента се играят:

А това са завършените които са вече спечелени:

Както виждате пише FINISHED под всеки продукт,значи че е завършил.
Go to the top of the page

+Quote Post
barbarit
публикация 21.06.2013г. в 08:56ч.
Коментар: #2

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 5
Дата на регистрация: 21.06.2013г.
Потребител # 23 322

Изглежда добре, но едвали ще се популяризира!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 10:10 - 26.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.