![]() ![]() |
26.07.2013г. в 19:43ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 0 Дата на регистрация: 26.07.2013г. Потребител # 23 368 |
Здравейте! Преди няколко месеца запонах да се занимавам с афилиейт маркетинг. Разбира се, първоначално бях резервиран. Както повечето от нас, всекидневно попадам на различни примамливи предложения за печелене на пари в Глобалната мрежа, но повечето от тях се оказват абсолютни лъжи и дори, ако не сме внимателни, често се "набутваме" с доста средства. В началото хич и нямах никаква представа каво е това афилиейт маркетинг и клинках на линка www.netsales.bg само, защото исках да се убедя за пореден път, че става въпрос за някоя глупост и реални пари у нас в Интернет не се изкарват. Изненадата ми обаче беше доста сериозна, защото предложението не беше като обичайните, които бях виждал до момента. На първо място ми направи впечатление, че никъде не се споменаваше за някакви предварителни такси, които да плащам, или за допълнителни условия по регистрацията. От мен просто се искаше да имам сайт или блог в нета (имам и сайт, и блог; от почти десет години работя по различни онлайн медии и междувременно реших, че не е лошо и аз да си притежавам мое онлайн пространство, на което да пиша за нещата, които ме интересуват), на който (които) да публикувам активни линкове към определени продукти, предлагани в различни онлайн магазини. Тъй като и сайтът, и логът ми са за планински туризъм, реших да се свържа с онлайн магазини, предлагащи именно такива стоки. Всичко се оказа по-просто, отколкото очаквах. Просто във всеки текст, който публикувах, качвах п някой линк. Например, в статията за прехода си от Боровец до Мусала между другото споменах, че съм го напрвил с определен модел планински обувки и поставих линк към тях в един известен онлайн магазин Не промотирам никаки продукти, в чиито качества не съм убеден. Пиша само за неща, които съм изпробвал или поне съм разгледал детайлно и познавам лично. Иначе ще загубя доверието на потребителите си и няма да печеля нищо. В момента обаче всичко е повече от добре. Партньорската плаформа на Нетселс.бг ми позволява във всеки един момент да следя как вървят продажбите чрез моите афилиатски линкове, за да знам колко пари съм изкарал реално и че интересите ми са защитени. За всяка продажба, която е осъществена от даден онлайн магазин чрез моите линкове, получавам процент от цената на стоката (обикновено между 10 и 30%), което ми гарантира постоянно нарастващ доходи. Към днешна дата печеля от порядъка на неколкостотин лева седмично. Работата не е малко - качвам по 10-15 нови материала на седмица (общо за блога и сайта), стремя се да пиша атрактивно и обективно да поддържам високо качество. Но всичко си зависи от мен. Колкото повече и по-добре работя, толкова повече печеля. Никой не ми стои на главата и пиша когато, откъдето и колкото си поискам. Всеки преценява сам за себе си, според нуждите и възможностите си. Но, уверявам ви, предложението е отлично, стига да искате да работите дистанционно. |
|
|
25.08.2013г. в 22:22ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 23 Дата на регистрация: 6.12.2012г. От: Русе Потребител # 22 893 |
Поздравления за темата и трудът ти
|
|
|
25.08.2013г. в 22:58ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 0 Дата на регистрация: 26.07.2013г. Потребител # 23 368 |
ЦИТАТ(kamata91 @ 25.08.2013г. в 22:22ч.) ![]() Поздравления за темата и трудът ти Благодаря! Дано и ти се радваш на същото |
|
|
![]() ![]() |