![]() ![]() |
13.10.2013г. в 23:16ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 0 Дата на регистрация: 13.10.2013г. Потребител # 23 464 |
Здравейте! Предлагам ви да станете мой реферал и да получавате пари за това. В зависимост колко човека се регистрират под мен ще варират и вашите печалби. За сега ще работим в probux, тъй като в необъкс съм с нов акаунт и трябва да минат още 12 дни за да мога да привличам директни реферали. Идеята е следната - ако станете реферал за мен споделяте с останалите директни реферали 30% от парите, които всички реферали генерират. Пример: Имам 2 директни реферала и те генерират 10 долара. 30% са 3 долара - двата реферала си разделят по 1.5 долара. Може да звучи малко, но има и друго. Освен това в края на всеки месец най-активният ще получи допълнителен бонус от 10% от генерираните пари. Всички генерирани пари, включително и тези, които аз генерирам. Като допълнение ще кажа, че бих станал реферал, на когото и да е във всички сайтове без пробъкс и необъкс. Надявам се офертата ми да ви хареса. В последствие ще направя подобна оферта и за необъкс. Ще доказвам генрирането на пари със скрийншоти като ви обещавам, че няма да бъдете измамени, все пак от вашата активност и доверие зависят и моите печалби. Линк към пробъкс: За бърза връзка - скайп: ptchomeowner Ако случайно не сте чували за тези сайтове, свържете се с мен на посочения скайп и ще ви обясня детайлно всичко. |
|
|
![]() ![]() |