Reply to this topicStart new topic
> зловреден спам в скайпа
elpe
публикация 22.12.2013г. в 15:49ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 15
Дата на регистрация: 4.03.2011г.
От: Сливен
Потребител # 16 757

Здравейте!Не знам дали тук е мястото на тази тема, но търсих безуспешно и не можах да намеря къде да напиша съобщението си. Затова ви моля да ме насочите, ако не съм попаднала на точното място.
Имам проблем със скайпа, след като преди десетина дни получих зловреден файл ,уж от приятел.Не успях да го отворя, макар че за съжаление направих опит, но той бързо изчезна. Въпреки това е оставил следи в скайпа ми.В този ден май че почти всичките ми абонати, които са били на линия, са го получили и при всички е нанесъл поражения.Опитах няколко начина да предотвратя максимални щети - инсталирах нова антивирусна програма и сканирах всичко.Откри един застрашаващ файл и го изтри. Той може и преди това да си е бил там, но може и от сега да е.Консултирах се с моите приятели, които са пострадали и при тях също поражението беше при скайпа.Те се бяха справили с деинсталация на програмата и смяна на паролата.Опитах и това, но при мен не се получи.Всъщност - ето какво ми повреди:изтрива ми цялата хронология почти веднага и не запазва нищо - нито това, което аз изпращам, нито това, което ми изпращат , повтаря всяко реплика по няколко пъти една след друга.Това е много досадно и не знам как ще се справя.Исках да инсталирам стара версия на скайп, но не става- веднага се обновява.Явно, че някъде е останала неизтрита част от програмата, не знам къде, но се страхувам да не би ако пък се изтрие всичко, да загубя абонатите си.Имам инсталиран и втори скайп - скайп лаунчър, който не изтрих, не знам дали причината не е в него.Но него почти не го ползвам.Освен това същото се е получило и на компютъра ми, който в момента на "произшествието" не беше включен.Но е на един скайп с лаптопа, с една парола.Как да се справя с тази неприятна история? На практика аз не мога да ползвам тази програма .Преди малко изпратих файл на моя близка и не знам дали го е получила - никъде не си личи, дали е получен и записан.
Помагайте, разчитам на Вас!
Сърдечни поздрави!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 06:13 - 25.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.