Reply to this topicStart new topic
> за начинаещи
tarpelivia
публикация 19.01.2014г. в 06:31ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 2
Дата на регистрация: 18.12.2010г.
Потребител # 14 937

Обичам да правя фото монтажи със снимки, но програмите които изтеглям са за еднократно и после ги няма,та искам да помоля за помощ ако има безплатна програмка която да не изчезва след колажа и да мога да я инсталирам така че да я ползвам когато имам желание да си направя някой колаж, наскоро бях изтеглил една програма която можеше да слагаш текстове на образите във вид на балончета като при анимациите но тя беше еднократна, тъй като съм трудно подвижен и не мога да излизам това ми е като спасение във сивото ежедневие, предварително искам да
БЛАГОДАРЯ на хората които ще влезнат във моето положение и ще ми помогнат.
Go to the top of the page

+Quote Post
poppy76bg3533
публикация 1.05.2014г. в 16:05ч.
Коментар: #2

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 3
Дата на регистрация: 28.03.2012г.
От: Пловдив
Потребител # 21 921

ЦИТАТ(tarpelivia @ 19.01.2014г. в 06:31ч.) *
Обичам да правя фото монтажи със снимки, но програмите които изтеглям са за еднократно и после ги няма,та искам да помоля за помощ ако има безплатна програмка която да не изчезва след колажа и да мога да я инсталирам така че да я ползвам когато имам желание да си направя някой колаж, наскоро бях изтеглил една програма която можеше да слагаш текстове на образите във вид на балончета като при анимациите но тя беше еднократна, тъй като съм трудно подвижен и не мога да излизам това ми е като спасение във сивото ежедневие, предварително искам да
БЛАГОДАРЯ на хората които ще влезнат във моето положение и ще ми помогнат.

www.gimp.org изтегли си гимп. тя става за колажи. има много филтри и други възможности.
пиши ми на skype: rumengotsev7076
Gimp e лесна и с нея можеш да се забавляваш! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
ако искаш да научиш гимп/gimp ползвай този оналйн учебник: gimp.hit.bg
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 13:03 - 26.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.