![]() ![]() |
19.01.2014г. в 06:31ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 18.12.2010г. Потребител # 14 937 |
Обичам да правя фото монтажи със снимки, но програмите които изтеглям са за еднократно и после ги няма,та искам да помоля за помощ ако има безплатна програмка която да не изчезва след колажа и да мога да я инсталирам така че да я ползвам когато имам желание да си направя някой колаж, наскоро бях изтеглил една програма която можеше да слагаш текстове на образите във вид на балончета като при анимациите но тя беше еднократна, тъй като съм трудно подвижен и не мога да излизам това ми е като спасение във сивото ежедневие, предварително искам да БЛАГОДАРЯ на хората които ще влезнат във моето положение и ще ми помогнат. |
|
|
1.05.2014г. в 16:05ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 3 Дата на регистрация: 28.03.2012г. От: Пловдив Потребител # 21 921 |
ЦИТАТ(tarpelivia @ 19.01.2014г. в 06:31ч.) ![]() Обичам да правя фото монтажи със снимки, но програмите които изтеглям са за еднократно и после ги няма,та искам да помоля за помощ ако има безплатна програмка която да не изчезва след колажа и да мога да я инсталирам така че да я ползвам когато имам желание да си направя някой колаж, наскоро бях изтеглил една програма която можеше да слагаш текстове на образите във вид на балончета като при анимациите но тя беше еднократна, тъй като съм трудно подвижен и не мога да излизам това ми е като спасение във сивото ежедневие, предварително искам да БЛАГОДАРЯ на хората които ще влезнат във моето положение и ще ми помогнат. www.gimp.org изтегли си гимп. тя става за колажи. има много филтри и други възможности. пиши ми на skype: rumengotsev7076 Gimp e лесна и с нея можеш да се забавляваш! ако искаш да научиш гимп/gimp ползвай този оналйн учебник: gimp.hit.bg |
|
|
![]() ![]() |