![]() ![]() |
7.03.2008г. в 21:50ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 7.03.2008г. Потребител # 5 146 |
Значи..пълен новак съм и реших да последвам един от многобройните полезни уроци в сайта .. всичко добре но след това не мога да драскам нищо .. в смисъл направил съм така че всички цветове да се свеждат до БЯЛО и ЧЕРНО (grey) и сега незнам как да го оправя ;( ! Например ако задам жълт цвят драска с бяло ( не драска ),а ако задам тъмно зелено (например)драска с черно,и при всички цветове е така ! Ако някои знае решението на проблема ми .. ще го помоля .. да ми помогне..?! =============================================================================== Послепис:Извинявам се,но не знам къде е точното място за темата..ако е нужно я преместете ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ |
|
|
8.03.2008г. в 02:19ч.
Коментар:
|
|
![]() Бакалавър Група: Администратори Съобщения: 320 Дата на регистрация: 9.10.2007г. Потребител # 3 907 |
Обяснението ти е меко казано неясно. Поясни какво си правил и кой урок си опитвал да изпълниш.
|
|
|
8.03.2008г. в 21:01ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 7.03.2008г. Потребител # 5 146 |
-=========-
Извинявам се нямам кирилица -=========- еми не знаам .. незнам при кой урок само си спомням че имаше там нещо ГРЕЙ там такива и трябваше да го дам на ГРЕЙ мисля че това е при опциите на цялата програма незнам защото сега правя всичко с бяло и черно просто другите ми цветове ги няма ако дам жълто драска с бяло ако дам зелено или червено или като цяло някои по тъмен цвят ми драска с черно -- незнам как да ви го обясня защото не разбирам .. :? : :? ;t=6297# Помощ Страничен панел
Причини за редакция: Кирилица
|
|
|
11.07.2009г. в 16:58ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 11.07.2009г. Потребител # 7 397 |
И аз съм новак ( от 1 седмица с продуктите на ADOBE )
Дано да да съм бил полезен , но все пак неразбрах за коя програма става въпрос или несъм видял ако си написал Това съобщение е било редактирано от crazylud на 11.07.2009г. в 17:03ч. |
|
|
![]() ![]() |