3 Страници: V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> 3D max или CINEMA 4D
Pipera
публикация 21.09.2006г. в 17:15ч.
Коментар: #31

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 32
Дата на регистрация: 12.05.2006г.
Потребител # 327

Анимиране, някакъв начален стадии напримерно да направа клипче в което обекта да се жарти на 360 градуса : )
Go to the top of the page

+Quote Post
dwindling_fame
публикация 28.11.2006г. в 11:43ч.
Коментар: #32

Новак
*

Съобщения: 1
Дата на регистрация: 28.11.2006г.
Потребител # 1 554

Здравейте tongue.gif
Аз преди 1 седмица започнах първи стъпки в 3д анимацията и сега съм с Maxon Cinema 4d 10 .Намерих един сайт който има туториали за програмата ЕТО ГО
Ето и още един преди малко го открих tongue.gif Цък

+Quote Post
maikazaika
публикация 14.05.2007г. в 18:39ч.
Коментар: #33

Новак
*

Дата на регистрация: 14.05.2007г.
Потребител # 2 824

biggrin.gif Имам нужда от помощ. Изтеглих си Сinema 4d, нои нищо не мога да направя на нея. Моля всеки, който може да ми помогне и да ме научи на нещо полезно да пише на [email protected]

Благодаря.
ЦИТАТ('Правила на форума')
2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение.

+Quote Post
kabura
публикация 14.05.2007г. в 22:22ч.
Коментар: #34

Новак
*

Съобщения: 36
Дата на регистрация: 6.01.2007г.
От: Пловдив<=>Разград
Потребител # 1 847

Аз като човек занимаващ се с МАХ-а отскоро ... мога да кажа единствено, че в началото всичко е трудно .. но с повечко оптимизъм, инат, четене, воля и практика .. резултатите ще са видни след месец упорита и всеотдайна работаsmile.gif

Преди време имах досег с MAYA ... 3D S MAX е по-добърsmile.gif

+Quote Post
andonovhp321
публикация 21.09.2007г. в 14:52ч.
Коментар: #35

Новак
*

Дата на регистрация: 9.10.2006г.
Потребител # 1 186

Извинявам се че късно пиша в форума но до сега не го бях открил. Нека и аз малко се намеся по въпроса за Cinema 4D. Тук някой беше питал има ли начин за моделиране върху снимка? Е.... има, и той е: Първо виж дали при зареждането на програмата излизат 4-те равнини (top, front, right perspective) и ако е една натисни на правоъгълника горе при лентата за управление на равнината или натисни F5. След като се покажат 4-те равнини отиди на фронт равнинатаи и отгоре edit configure (shift+V ) от дясно ще се покаже attributes и от долу на табулацията избираш Back и вече отдолу на image зареждаш картинката ако имаш такава за другите измерения по същия начин.

Това съобщение е било редактирано от andonovhp321 на 21.09.2007г. в 14:53ч.

+Quote Post
avtobolnica
публикация 27.05.2008г. в 10:29ч.
Коментар: #36

Новак
*

Съобщения: 6
Дата на регистрация: 27.05.2008г.
Потребител # 5 404

здравейте на всички ,които се вълнуват по тази тема.Аз също работя на cinema 4d и съм горда че се занимавам с нея.Отдаван търся такава среща ,с хора които се занимават и с двете програми.Аз искам да питам все пак вещите по въпроса след като работят и на двете програми-аз съм гледала проекти на 3д мах и си личат че са компютърни творчества,а аз като направя нещо на 4д не си личи дали е проект или реална снимка.
Мисля,че бъдещето е в синема-та.Макар ,че наистина е необходима да е разпространена повече и да има уроци по темата.Аз мога да уча хората само в областта на архитектурата-вътрешно и външно обзавеждане.Това съм се специализирала.
Обаче програмата е необятна-могат да се правят експлозии и движения и хиляди др. неща.

+Quote Post
irga2007
публикация 4.11.2009г. в 13:48ч.
Коментар: #37

Новак
*

Съобщения: 2
Дата на регистрация: 4.11.2009г.
Потребител # 8 693

smile.gif Здравейте,От доста време имам инсталирана CINEMA 4D БГ в компютъра ми,но за съжаление не мога да я разуча сама .За това се питах дали някой от вас не може да ми помогне с информация дали мога да си намеря от някъде компютърна литература за нея.
Имам в предвид нещо такова ама на български: sad.gif

+Quote Post
avtobolnica
публикация 9.11.2009г. в 17:19ч.
Коментар: #38

Новак
*

Съобщения: 6
Дата на регистрация: 27.05.2008г.
Потребител # 5 404

здравей, ако програмата ти е на бг прати линка от замунда ли я дръпна или поне името.Защото моята е на английски език и е още по-трудно.

+Quote Post
thelittlet
публикация 11.03.2010г. в 10:08ч.
Коментар: #39

Новак
*

Дата на регистрация: 11.03.2010г.
Потребител # 10 293

ЦИТАТ(avtobolnica @ 27.05.2008г. в 11:29ч.) *
здравейте на всички ,които се вълнуват по тази тема.Аз също работя на cinema 4d и съм горда че се занимавам с нея.Отдаван търся такава среща ,с хора които се занимават и с двете програми.Аз искам да питам все пак вещите по въпроса след като работят и на двете програми-аз съм гледала проекти на 3д мах и си личат че са компютърни творчества,а аз като направя нещо на 4д не си личи дали е проект или реална снимка.
Мисля,че бъдещето е в синема-та.Макар ,че наистина е необходима да е разпространена повече и да има уроци по темата.Аз мога да уча хората само в областта на архитектурата-вътрешно и външно обзавеждане.Това съм се специализирала.
Обаче програмата е необятна-могат да се правят експлозии и движения и хиляди др. неща.

аз съм твоя човек, учи ме. worshippy.gif clap.gif бързо уча но ми трябват напътствия, от къде да го почна. искам по специално за итериорчета. ще чакам някакъв отговор. благодаря rolleyes.gif

+Quote Post
thelittlet
публикация 11.03.2010г. в 11:58ч.
Коментар: #40

Новак
*

Дата на регистрация: 11.03.2010г.
Потребител # 10 293

бихте ли сложили някоя снимка на итериорче, правена на 4д biggrin.gif

+Quote Post
rimidalv
публикация 2.05.2010г. в 18:19ч.
Коментар: #41

Новак
*

Съобщения: 4
Дата на регистрация: 2.04.2009г.
Потребител # 6 940

ЦИТАТ(thelittlet @ 11.03.2010г. в 11:58ч.) *
бихте ли сложили някоя снимка на итериорче, правена на 4д biggrin.gif

Това са рендери от инсталационния пакет на 11.5, който аз имам. Т.е. са си професионално правени, но с повечко опити лесно се постигат подобни резултати. Не мога да ти кача мои, защото са с лична тематика.
Прикачени файлове
Прикачи файл  185.jpg ( 163.36 килобайта ) Брой сваляния: 61
Прикачи файл  184.jpg ( 387.1 килобайта ) Брой сваляния: 58
Прикачи файл  153.jpg ( 154.29 килобайта ) Брой сваляния: 47
Прикачи файл  140.jpg ( 231.54 килобайта ) Брой сваляния: 47

+Quote Post
naam
публикация 27.07.2010г. в 00:26ч.
Коментар: #42

Новак
*

Дата на регистрация: 27.07.2010г.
Потребител # 12 272

ЦИТАТ(avtobolnica @ 27.05.2008г. в 10:29ч.) *

Бих Искал да те попитам дали още учиш хара в тази област защото наистина имам нужда от помощ ако да молате пишими наистина имам нужда от помощ: skype: metalistabg666 Email: [email protected] Също така ако някой др. може да помогне да ми пише благодеря предварително wink.gif

+Quote Post
aiwary
публикация 26.06.2013г. в 15:48ч.
Коментар: #43

Новак
*

Дата на регистрация: 29.05.2013г.
Потребител # 23 274

здравей мен също ме вълнува вътрешното обзавеждане проектирано на синема,но не мога да хвана почти нищо от програмата,а искам мн да я науча,ако има начин да ми помогнете по какъвто и да е начин моля мн ще съм ви благодарен и хубав ден smile.gif

+Quote Post

3 Страници: V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 19:22 - 5.06.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.