![]() ![]() |
6.05.2008г. в 18:07ч.
Коментар:
|
|
![]() VIP member, Flash Masters ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 414 Дата на регистрация: 22.03.2006г. Потребител # 106 |
Иха тая тема още седи. ЦИТАТ защото не ми е приятен и ме кара да се напрягам в желанието си да открия кое, къде стои и как да го открия Отдавна сложих едно меню малко под сайта с бързи линкове, дано е полезно ;) ЦИТАТ можеш да си намериш прекрасна работа като флашист по мое мнение. Де да имаше такова нещо... като цяло доста малко пари съм изкарал с Flash до сега :/ ЦИТАТ Всичко го казвам без да искам да те засягам и обиждам. Знам и съм съгласен, не съм добър с правенето на нещо което да е напълно подходящо за всеки... а за дизайна.. знам.. Между другото ако можех да си редактирам поста щях да променя секторз.ком на секторз.НЕТ защото домейна ми com изтича след двайсетина дни и купих sektorz.net Също така вижте новия ми портал за таланти и всякакво изкуство на SektorZ.net е в застой защото работя върху портала, обаче ще се опитам да поправя тва и онова когато мога (сега балове, колежи, матури ще ми се земе акъла). Също така преведох една анимация на български и мисля да го направя и с другите ми, вижте я ;) Мерси за коментарите. |
|
|
![]() ![]() |