![]() ![]() |
1.12.2014г. в 23:38ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 1.12.2014г. Потребител # 24 115 |
Здравейте, предварително се извинявам ако повтарям темата Проблема ми е такъв: Имам таблица с около 500 000 реда и 30 колони Таблицата е текст. Как мога да копирам редовете които ми трябват или да изтрия излишните. И още едно преблемче таблицата е на кирилица,а ми трябва на латиница Благодаря предварително! |
|
|
2.12.2014г. в 18:13ч.
Коментар:
|
|
|
Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 115 Дата на регистрация: 7.09.2006г. Потребител # 964 |
Здравейте, предварително се извинявам ако повтарям темата Проблема ми е такъв: Имам таблица с около 500 000 реда и 30 колони Таблицата е текст. Как мога да копирам редовете които ми трябват или да изтрия излишните. И още едно преблемче таблицата е на кирилица,а ми трябва на латиница Благодаря предварително! Копирай част от таблицата и я прикачи като фаил. за да видим какво може да се направи, прикачи някакъв конкретен пример, за да ти го направим и върнем както на тебе ти върши работа.................... Виж в интернета функцията SUBSTITUTE и как се работи с нея, тя има свойството да замества определени символи с други, или казано по просто, може да замества латиница с кирилица..................................... Поздрави Това съобщение е било редактирано от naskobk на 2.12.2014г. в 18:17ч. |
|
|
![]() ![]() |