![]() ![]() |
17.12.2014г. в 13:53ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 17.12.2014г. От: Смолян Потребител # 24 137 |
Здравейте! Студентка съм в 1-ви курс в технически колеж специалност ККС. Доста ми е трудно да се справям,а имам и детенце с ТЕЛК и от там ми е още по трудно.Ще съм много благодарна ако някой може да ми помогне с курсовата.Трябва да направя двете задачи,а дори нямам идея как да ги направя и времето ме притиска.Задачите са: 1.Даден е масив от символи.Да се напише програма,която извежда отначало всички символи,които са цифри,след това всички символи,които са малки латински букви и накрая всички останали символи от масива,запазвайки реда в масива. 2.Зададени са М на брой точки в равнината (М≥5).Стойностите на координатите им се запазват в два едномерни масива.Да се състави програма за намиране на триъгълника с най-голямо лице измежду всички възможни триъгълници с върхове зададените точки.Тази програма да използва задължително подпрограми за въвеждане стойности на елементите на едномерен реален масив; да извършва проверка на това дали дадени три точки лежат на една права; да определя лицето на триъгълник- съобразно координатите на върховете му; определя по-малкото от две числа и извежда резултатите на конзолата Благодаря предварително на всички! |
|
|
![]() ![]() |