![]() ![]() |
19.12.2014г. в 18:05ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 2 Дата на регистрация: 18.12.2010г. Потребител # 14 937 |
Здравейте добри хора, имах една програмка чрез която можех да направя текст на фона на снимка и да го сложа като анимация във вид на балон до снимката и все едно че се изказваш, но ми се затри и не мога сега да я открия. Молбата ми е ако можете да ми подскажете или да ми пратите линк към нея за да си я сваля.Предварително ви благодаря за усилието което ще направите за мен. |
|
|
20.01.2015г. в 14:51ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 20.01.2015г. Потребител # 24 173 |
Здравейте добри хора, имах една програмка чрез която можех да направя текст на фона на снимка и да го сложа като анимация във вид на балон до снимката и все едно че се изказваш, но ми се затри и не мога сега да я открия. Молбата ми е ако можете да ми подскажете или да ми пратите линк към нея за да си я сваля.Предварително ви благодаря за усилието което ще направите за мен. Здравей колега, Ако случайно си я открил тази програмка моля те сподели я и с мен! Защото вече ми е жизнено важна бивят ми се едни неща, а трябва сама да се справя. Моля те! |
|
|
![]() ![]() |