Reply to this topicStart new topic
> Видео монтаж. Моля помогнете ми
tekata
публикация 21.10.2015г. в 20:49ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 1
Дата на регистрация: 21.10.2015г.
Потребител # 24 521

Здравейте, имам следният проблем. Баща ми е фен планинар и много ходи по планините и си е взел апарат за да снима нашата прекрасна природа и да прави видео филмчета любителски разбирасе. Камерата е Canon SX520 HS, много е добра прави изключителни снимки и видео но проболемът ми е с монтажът. До сега с предната му камера ползвах тази програма MPEG Video Wizard и всичко беше ОК докато не си взе новата , проблемът е там че новата прави видеото със FullHD 1920х1080 29f 30616 kbps И ако ползвам MPEG Video Wizard качеството на филмът пада драстично и се губи смисълът от имането на хубава камера. Питах познати и ми казаха да ползвам Vegas Pro , казаха ми че ако ползвам формат на преформаирана на монтираният филmът във формат Sony AVC/MVC MP4 Internet 1920х1080 30-p , за да имам минимална загуба на качество на картината, само че след монтажът в този формат цветовете са полудели, червеното е като от светофар (лудо) и всичко по тъмно на кадърите е почти черно. Иначе като цяло картината е добра но всичко по тъмно е много черно и всички цветове са полудели. Някой дали има идея защо се получава така и някой може ли да ми каже как да монтирам филмчетата с добро качество , така че да заемат възможно най малко място . Позледният филм е с дължина 40мин и е около 11G обем на файлът след монтажът във по горе описаният формат стана около 4,2G което ме устройва горедолу, ако има начин филм с такива параметри на камерата с дължина 1ч да мога да го събера на едно DVD би било чудесно. Дали някой би могъл да ми помогне. Предварително много ви благодаря.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 11:15 - 25.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.