![]() ![]() |
21.10.2015г. в 20:49ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 21.10.2015г. Потребител # 24 521 |
Здравейте, имам следният проблем. Баща ми е фен планинар и много ходи по планините и си е взел апарат за да снима нашата прекрасна природа и да прави видео филмчета любителски разбирасе. Камерата е Canon SX520 HS, много е добра прави изключителни снимки и видео но проболемът ми е с монтажът. До сега с предната му камера ползвах тази програма MPEG Video Wizard и всичко беше ОК докато не си взе новата , проблемът е там че новата прави видеото със FullHD 1920х1080 29f 30616 kbps И ако ползвам MPEG Video Wizard качеството на филмът пада драстично и се губи смисълът от имането на хубава камера. Питах познати и ми казаха да ползвам Vegas Pro , казаха ми че ако ползвам формат на преформаирана на монтираният филmът във формат Sony AVC/MVC MP4 Internet 1920х1080 30-p , за да имам минимална загуба на качество на картината, само че след монтажът в този формат цветовете са полудели, червеното е като от светофар (лудо) и всичко по тъмно на кадърите е почти черно. Иначе като цяло картината е добра но всичко по тъмно е много черно и всички цветове са полудели. Някой дали има идея защо се получава така и някой може ли да ми каже как да монтирам филмчетата с добро качество , така че да заемат възможно най малко място . Позледният филм е с дължина 40мин и е около 11G обем на файлът след монтажът във по горе описаният формат стана около 4,2G което ме устройва горедолу, ако има начин филм с такива параметри на камерата с дължина 1ч да мога да го събера на едно DVD би било чудесно. Дали някой би могъл да ми помогне. Предварително много ви благодаря. |
|
|
![]() ![]() |