![]() ![]() |
19.01.2016г. в 13:28ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 19.01.2016г. Потребител # 24 626 |
Здравейте, Казуса е следния. Имам n-на брой фирми. Всяка фирма си има нейна основна папка. Вътре има други подпапки в които има различни бланки на екселски файлове. Създавам един "основен файл", който съдържа Име, ЕИК, Адрес, Период и т.н. Слагам си тази информация на местата в бланките с "=". До тук всичко е ОК. След като съм нанесла формулите и копирам всичко в другата фирма си попълвам другите данни за Фирма 2 в "основния файл", но линковете са свързани и връщат инфо от фирма 1. Въпроса ми е има ли как при свързване на две клетки с =, при преместването на файловете да се запази същатата връзка, но в съседната папка Примерна схема: Това съобщение е било редактирано от tania92lp на 19.01.2016г. в 13:29ч.
Прикачени файлове
|
|
|
19.01.2016г. в 19:09ч.
Коментар:
|
|
|
Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 167 Дата на регистрация: 5.01.2011г. От: София Потребител # 15 272 |
Здравейте tania92lp,
казано честно, това "=", което използвате в обяснението си го представям, че след него имате някакви формули. На показаната снимка аз виждам, че има 2 основни файла или основният файл е един и искате от него да се пренася информация за всяка една фирма в нейният екселки файл? Ако е второто, то бих ви преложил да си направите едно падащо меню в което да упоменете имената на желаните файлове, съответно с техните формули и да се пренася информацията, там където трябва да бъде. Малко наизуст го говоря, но това си представям от описаните неща от вас. Поздрави |
|
|
![]() ![]() |