Reply to this topicStart new topic
> Свързване на екселски файлове в папки
tania92lp
публикация 19.01.2016г. в 13:28ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 1
Дата на регистрация: 19.01.2016г.
Потребител # 24 626

Здравейте,

Казуса е следния. Имам n-на брой фирми. Всяка фирма си има нейна основна папка. Вътре има други подпапки в които има различни бланки на екселски файлове. Създавам един "основен файл", който съдържа Име, ЕИК, Адрес, Период и т.н. Слагам си тази информация на местата в бланките с "=". До тук всичко е ОК. След като съм нанесла формулите и копирам всичко в другата фирма си попълвам другите данни за Фирма 2 в "основния файл", но линковете са свързани и връщат инфо от фирма 1.

Въпроса ми е има ли как при свързване на две клетки с =, при преместването на файловете да се запази същатата връзка, но в съседната папка

Примерна схема:

Това съобщение е било редактирано от tania92lp на 19.01.2016г. в 13:29ч.
Прикачени файлове
Прикачи файл  __________.jpg ( 131.95 килобайта ) Брой сваляния: 14

Go to the top of the page

+Quote Post
k0st4din
публикация 19.01.2016г. в 19:09ч.
Коментар: #2

Редовен потребител

Група: Потребители
Съобщения: 167
Дата на регистрация: 5.01.2011г.
От: София
Потребител # 15 272

Здравейте tania92lp,
казано честно, това "=", което използвате в обяснението си го представям, че след него имате някакви формули.
На показаната снимка аз виждам, че има 2 основни файла или основният файл е един и искате от него да се пренася информация за всяка една фирма в нейният екселки файл?
Ако е второто, то бих ви преложил да си направите едно падащо меню в което да упоменете имената на желаните файлове, съответно с техните формули и да се пренася информацията, там където трябва да бъде.
Малко наизуст го говоря, но това си представям от описаните неща от вас.
Поздрави
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 06:58 - 26.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.