![]() ![]() |
8.03.2018г. в 14:12ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 8.03.2018г. Потребител # 25 127 |
Здравейте. Имам лого правено от фирма в софия . Имам само jpeg на логото.По принцип не се занимавам с графичен дизайн , но искам да свърша услуга на приятел. Логото е цветно , пробвам с фотошоп да си го направя на макет на brush ,успявам , но не е цветно а черно бяло . Прочетох в нета , и видях , че трябва да се преобразува на векторно , и после да се сложи. Направих го с илустратор на вектор ( доколкото можах) , пробвах в pdf,svg и jpg да го запаметя , обаче после като влезна в фотошопа и се опитам да направя пак brush и не ми позволява . Явно някъде някоя стъпка ми е грешна . Искам самото лого да го сложа на няколко бутилки (снимки) и после да се прикачи в сайт . Благодаря ! |
|
|
1.04.2018г. в 12:57ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 1.04.2018г. Потребител # 25 137 |
Трябва да се изреже фона от логото за да се направи логото на отделен слой с прозрачност.
След това се добавя желаната снимката и слоя на логото трябва да е НАД слоя на снимката. За да стане още по-ясно какво са слоеве и как работят, може да изгледате този урок: КОД https://www.youtube.com/watch?v=l56_vNanQpU
|
|
|
![]() ![]() |