![]() ![]() |
21.09.2016г. в 19:33ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 19.09.2016г. Потребител # 24 822 |
Честно казано толкова опака програма рядко срещам . Много рядко . "Е такова животно нема " Не знам за Вас как е , но за мен тези които я правят - я правят за марсианци . Носа е на дясното рамо , левия крак е на гърба , едното око е на коляното - УЖАС . Мога да давам и примери , но дали ще има смисъл . От видеата дето гледам Youtube се влиза на 3 до 5 места за да се укаже нещо в менюта за прости неща . 1. Freeze track - тук е сложно , а в SONAR на пример се указва Freeze Track и започва процеса . Ако искаш да върнеш нещата с дес бутон само се указва UNFREEZE . 2. За добавяне на BUS канал само се указва добави и той вече е там . След това в процеса на работа който трак искаш го пращаш там . 3. Колко ли видеа не изгледах и всички показват как се импортва 1 АУДИО файл . Леле майко ? Тук ще трябва да се инсталира SAMPLER за да се качи там а след това с влачене на мишката ще се качва на пистата . При другите DAW - само го влачиш от браузъра и пускаш на пистата и файла е зареден . Като това може да става многократно и да заредиш 100 файла на 100 писти . Във FL Studio няма видео в Youtuve за повече от 1 файл . Опитвам , опитвам и не става . АЗ НЕ СЪМ Марсианец . . . . . Отчайващо е поне в началото . Дали Ви ядосах или ще Ви организирам да помагате не знам . Аз забих на 100 места . Има ли някой който владее добре програмата за да ми даде телефон за връзка и да отида на място да ми обясни някои неща ? Ще му дам по 20 лв на час . Не знам колко ще отнеме , но поне ще си платя за обясненията и да направя нещо с FL Studio . |
|
|
![]() ![]() |