Reply to this topicStart new topic
> Раздел за Mac Os X
axel
публикация 12.06.2008г. в 20:15ч.
Коментар: #1

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 5
Дата на регистрация: 12.06.2008г.
Потребител # 5 455

Отдавна посещавам този сайт и забелязах, че има раздел за Windows и Linux, но за Мас няма... Ще бъде супер ако създадете един такъв! thumbsupsmileyanim.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
radoslav4o
публикация 13.06.2008г. в 00:22ч.
Коментар: #2

Редовен потребител

Съобщения: 172
Дата на регистрация: 21.02.2008г.
От: England
Потребител # 5 017

Според мен една голяма част от Българите използват Linux или Widnows защото е по изгодно и както се казва става за сичко от игри до програмки и затова смятам че досега е нямало тема за Mac. rolleyes.gif

+Quote Post
axel
публикация 13.06.2008г. в 08:05ч.
Коментар: #3

Новак
*

Потребител # 5 455

Да но аз като Mac User мисля, че много хора могат да се възползват от предимствата на тази ОС! За нея също има игри, но просто е по - добра сигурна и надеждна... НЕ го казвам защото я ползвам а защото е така... Но вси пак вие си решавате аз само предлагам А и държа да отбележа АКО НЕ НАМЕРИТЕ НУЖНИЯТ СОФТУЕР ИЛИ НЕГОВ ЗАМЕСТИТЕ (В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ПО - ДОБЪР) ТО ПРОБЛЕМА Е ВЪВ ВАС!!! ЗА МАС ИМА МНООООГО СОФТУЕР ВКЛЮЧИТЕЛНО МС ОФИС

Това съобщение е било редактирано от axel на 13.06.2008г. в 08:07ч.

+Quote Post
radoslav4o
публикация 13.06.2008г. в 14:14ч.
Коментар: #4

Редовен потребител

Потребител # 5 017

ЦИТАТ(axel @ 13.06.2008г. в 09:05ч.) *
Да но аз като Mac User мисля, че много хора могат да се възползват от предимствата на тази ОС! За нея също има игри, но просто е по - добра сигурна и надеждна... НЕ го казвам защото я ползвам а защото е така... Но вси пак вие си решавате аз само предлагам А и държа да отбележа АКО НЕ НАМЕРИТЕ НУЖНИЯТ СОФТУЕР ИЛИ НЕГОВ ЗАМЕСТИТЕ (В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ПО - ДОБЪР) ТО ПРОБЛЕМА Е ВЪВ ВАС!!! ЗА МАС ИМА МНООООГО СОФТУЕР ВКЛЮЧИТЕЛНО МС ОФИС

Извинявай ако не си ме разбрал добре аз не-съм!- тоя който казва и решава дали ще има или няма да има раздел за MAC.За software има дам.. но пак си мисля ,че Widnols има повече вазможности от MAC
нищо хубаво е да си имш MAC-че газарийка изглежда. smile.gif

+Quote Post
axel
публикация 13.06.2008г. в 20:09ч.
Коментар: #5

Новак
*

Потребител # 5 455

Ам не бозата няма повече възможности от Мас... И двете имат много възможности само дето мака го имам от миналата година и честно казано досега НЕ е забил или дал няква грешка... Плюс тва въобще не се влачи и е супер лесен за ползване... абе типичната ябълка. Пожелавам на всеки да има удоволствието да работи на Мас. А иначе знам, че има заклети фенове на бозата които с нея шси карат ако ще и да е най бъгавото животно на земата. Освен тва за Мас вируси НЯМА той супер хипер защитен Не съм аз този който ще ви казва какво да правите но ПРОБВАЙТЕ няма да съжалявате

+Quote Post
radoslav4o
публикация 13.06.2008г. в 21:10ч.
Коментар: #6

Редовен потребител

Потребител # 5 017

ЦИТАТ(axel @ 13.06.2008г. в 21:09ч.) *
Ам не бозата няма повече възможности от Мас... И двете имат много възможности само дето мака го имам от миналата година и честно казано досега НЕ е забил или дал няква грешка... Плюс тва въобще не се влачи и е супер лесен за ползване... абе типичната ябълка. Пожелавам на всеки да има удоволствието да работи на Мас. А иначе знам, че има заклети фенове на бозата които с нея шси карат ако ще и да е най бъгавото животно на земата. Освен тва за Мас вируси НЯМА той супер хипер защитен Не съм аз този който ще ви казва какво да правите но ПРОБВАЙТЕ няма да съжалявате

thumbsupsmileyanim.gif браво на MAC-a ти.Да ти кажа и аз моя лаптоп го имам от миналта година и досега не е забил пък и с вируси не-съм се срещал.Играя си яко с AVG free edition и не е трепнала.Имам 2 рам и компа си ми е супер бърз достатачно ми е.Та мака ,че не-забива и нема вируси не ми го фали и за Linux уж няма вирус ама кой го интересува ако стане нешо има RECOVERY и преинсталация на Windolsa ако не си чувал за тва явление.Mac-a е направен само за работа като за програмки Dreamweaver Photoshop Flash и мн други.....На Mac не-можеш да подкара6 90% от игирте каде стават за Windows ,а на Windols може да подкараш и програмите спокойно и игрите.
За красота хубаво са направени неотричам особено the mac air book е невероятно нещо.
Също така СПЕЦИАЛНО на моя лаптоп мога да го направа да имам MAC,WINDOWS и Linux заедно едва ли твоя мак може такова нещо. smile.gif

Това съобщение е било редактирано от radoslav4o на 13.06.2008г. в 21:13ч.

+Quote Post
axel
публикация 13.06.2008г. в 21:16ч.
Коментар: #7

Новак
*

Потребител # 5 455

Само недей да ми обясняваш дали съм чувал за явлението преинсталация... Второ - the mac air book е macbook air!!! И трето някой хора са пораснали и отдавна не играят на игри ;-)

+Quote Post
radoslav4o
публикация 13.06.2008г. в 21:30ч.
Коментар: #8

Редовен потребител

Потребител # 5 017

ЦИТАТ(axel @ 13.06.2008г. в 21:16ч.) *
Само недей да ми обясняваш дали съм чувал за явлението преинсталация... Второ - the mac air book е macbook air!!! И трето някой хора са пораснали и отдавна не играят на игри ;-)

thumbsupsmileyanim.gif нищо нека растат аз предпочитам като ми се прийграе на нещо да мога да играя какво е тва неможе нестава тва е mac аз искам персонален компютар за всичко.
Та MAK с нищо не е по добър от windols а windows е доста неща по добър от MAC

+Quote Post
stalik
публикация 13.06.2008г. в 23:50ч.
Коментар: #9

Бакалавър
Group Icon

Група: Администратори
Съобщения: 320
Дата на регистрация: 9.10.2007г.
Потребител # 3 907

на този етап за целта може да ползвате раздела "Други" в секцията "Други". Ако действително има голям интерес едва тогава ще има смисъл от създаване на отделен раздел. Засега интерес няма.

+Quote Post
radoslav4o
публикация 13.06.2008г. в 23:53ч.
Коментар: #10

Редовен потребител

Потребител # 5 017

ЦИТАТ(stalik @ 14.06.2008г. в 00:50ч.) *
на този етап за целта може да ползвате раздела "Други" в секцията "Други". Ако действително има голям интерес едва тогава ще има смисъл от създаване на отделен раздел. Засега интерес няма.

Е за това става вапрос.

+Quote Post
axel
публикация 14.06.2008г. в 19:24ч.
Коментар: #11

Новак
*

Потребител # 5 455

Мерси за обърнатото внимание

Това съобщение е било редактирано от axel на 14.06.2008г. в 19:25ч.

+Quote Post
unix7777
публикация 17.07.2008г. в 14:04ч.
Коментар: #12

Новак
*

Съобщения: 0
Дата на регистрация: 17.07.2008г.
Потребител # 5 584

НА ВНИМАНИЕТО НА АДМИНИСТРАТОРА!!!

Какво разбираш под това "да има интерес"???
Ако очакваш интересът да е както към Windows.....
Притежателите на Mac у нас са доста малко,да не забравяме обаче, че do миналата година Mac държаха 5% от пазара, а тази година са 8%.... тоест растежа е доста значителен.

Просто нека има място , където и ние да си комуникираме.... Не сме тук за да спорим кое е по-добро Windows, Linux или Mac OS X.Тук сме да споделим опит.А който има желание за спор, нека пише, но поне някога да е работил на Мac, а не да се пишат общи приказаки , кой какво чул, недочул.Аз съм работил години на ред на Windows и по-малко на Linux......, вече и на Mac....определено мога да пражв сравнение

УСПЕХ НА ВСИЧКИ

+Quote Post
stalik
публикация 21.07.2008г. в 07:24ч.
Коментар: #13

Бакалавър
Group Icon

Група: Администратори
Съобщения: 320
Дата на регистрация: 9.10.2007г.
Потребител # 3 907

ЦИТАТ(unix7777 @ 17.07.2008г. в 15:04ч.) *
НА ВНИМАНИЕТО НА АДМИНИСТРАТОРА!!!

Какво разбираш под това "да има интерес"???
Ако очакваш интересът да е както към Windows.....
Притежателите на Mac у нас са доста малко,да не забравяме обаче, че do миналата година Mac държаха 5% от пазара, а тази година са 8%.... тоест растежа е доста значителен.

Просто нека има място , където и ние да си комуникираме.... Не сме тук за да спорим кое е по-добро Windows, Linux или Mac OS X.Тук сме да споделим опит.А който има желание за спор, нека пише, но поне някога да е работил на Мac, а не да се пишат общи приказаки , кой какво чул, недочул.Аз съм работил години на ред на Windows и по-малко на Linux......, вече и на Mac....определено мога да пражв сравнение

УСПЕХ НА ВСИЧКИ

На вниманието на unix7777:

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение. (Правила на форума)

Не зная за какви спорове ми говориш, мило дете, но под "да има интерес" означава повече от двама-трима души да искат да има такъв раздел. При малочислен интерес не виждам проблем да се пише в някой друг раздел на форума. В смисъл наистина не виждам такъв - нито технически, нито какъвто и да било друг.

+Quote Post
angelovarna
публикация 25.04.2010г. в 23:32ч.
Коментар: #14

Новак
*

Съобщения: 47
Дата на регистрация: 6.11.2006г.
Потребител # 1 416

Точно поради причината, че из българските сайтове (особено тези за уроци) няма раздели за Мак, пуснах сайт, в който публикувам уроци точно за начинаещи (а и не само) Мак потребители.
Адреса е:
Има раздел с полезни ресурси, уроци, дискусии. На седмица добавям по няколко урока.
Можете и вие да пишете уроци или просто да ми давате теми "за размисъл", които ви вълнуват, и по които да пиша.

Относно изказванията на radoslav4o, явно е, че нищо не знае относно Apple машинките, и злобее на воля. На Mac можеш да си инсталираш пълноценен Windows и да си го ползваш за игри и каквото ти душа иска, Мас върви с инсталирана Mac OS X, която няма проблеми със забивания, вируси, милиони въпроси тип Cancel or Allow. Можеш също така и Линукс да си сложиш. В момента всеки, който си търси марков компютър с инсталирана операционна система би забелязал, че нивото на цените на предлаганите от Apple компютри и тези на HP, Dell, Sony Vaio, Asus са с минимални разлики (зависи от сериите). Така че според мен, най-разумно би било да се инвестира в машина на Apple, понеже така ще можете да инсталирате на машината си практически всяка ОС, да я ползвате за игри, сериозна работа, програмиране, творчество и каквото пожелаете. Идва с чудесно гаранционно обслужване, прекрасен дизайн, завършена и добре обмислена изработка, перфектна операционна система.
Ако тепърва ще си купувате компютър и се притеснявате от това дали ще можете да боравите с него нормално, или ще се налага да викате комшийчето през 5минути - може да си вземете iMac - компютър и монитор в едно, като в комплекта са си включени клавиатура и мишка. Няма сложни свързвания, не се налага инсталиране на ОС, драйвъри, антивирусни, флаш плейъри. Просто вадите машината от кашона, включвате я в контакта и ползвате. smile.gif
Ух... да се спирам с писането, че звуча като служител от WS Teleshop biggrin.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 10:10 - 26.08.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.