![]() ![]() |
12.06.2008г. в 20:15ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 5 Дата на регистрация: 12.06.2008г. Потребител # 5 455 |
Отдавна посещавам този сайт и забелязах, че има раздел за Windows и Linux, но за Мас няма... Ще бъде супер ако създадете един такъв! |
|
|
13.06.2008г. в 00:22ч.
Коментар:
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 172 Дата на регистрация: 21.02.2008г. От: England Потребител # 5 017 |
Според мен една голяма част от Българите използват Linux или Widnows защото е по изгодно и както се казва става за сичко от игри до програмки и затова смятам че досега е нямало тема за Mac.
|
|
|
13.06.2008г. в 08:05ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 5 Дата на регистрация: 12.06.2008г. Потребител # 5 455 |
Да но аз като Mac User мисля, че много хора могат да се възползват от предимствата на тази ОС! За нея също има игри, но просто е по - добра сигурна и надеждна... НЕ го казвам защото я ползвам а защото е така... Но вси пак вие си решавате аз само предлагам А и държа да отбележа АКО НЕ НАМЕРИТЕ НУЖНИЯТ СОФТУЕР ИЛИ НЕГОВ ЗАМЕСТИТЕ (В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ПО - ДОБЪР) ТО ПРОБЛЕМА Е ВЪВ ВАС!!! ЗА МАС ИМА МНООООГО СОФТУЕР ВКЛЮЧИТЕЛНО МС ОФИС
Това съобщение е било редактирано от axel на 13.06.2008г. в 08:07ч. |
|
|
13.06.2008г. в 14:14ч.
Коментар:
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 172 Дата на регистрация: 21.02.2008г. От: England Потребител # 5 017 |
ЦИТАТ(axel @ 13.06.2008г. в 09:05ч.) ![]() Да но аз като Mac User мисля, че много хора могат да се възползват от предимствата на тази ОС! За нея също има игри, но просто е по - добра сигурна и надеждна... НЕ го казвам защото я ползвам а защото е така... Но вси пак вие си решавате аз само предлагам А и държа да отбележа АКО НЕ НАМЕРИТЕ НУЖНИЯТ СОФТУЕР ИЛИ НЕГОВ ЗАМЕСТИТЕ (В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ПО - ДОБЪР) ТО ПРОБЛЕМА Е ВЪВ ВАС!!! ЗА МАС ИМА МНООООГО СОФТУЕР ВКЛЮЧИТЕЛНО МС ОФИС Извинявай ако не си ме разбрал добре аз не-съм!- тоя който казва и решава дали ще има или няма да има раздел за MAC.За software има дам.. но пак си мисля ,че Widnols има повече вазможности от MAC нищо хубаво е да си имш MAC-че газарийка изглежда. |
|
|
13.06.2008г. в 20:09ч.
Коментар:
|
|
|
Ам не бозата няма повече възможности от Мас... И двете имат много възможности само дето мака го имам от миналата година и честно казано досега НЕ е забил или дал няква грешка... Плюс тва въобще не се влачи и е супер лесен за ползване... абе типичната ябълка. Пожелавам на всеки да има удоволствието да работи на Мас. А иначе знам, че има заклети фенове на бозата които с нея шси карат ако ще и да е най бъгавото животно на земата. Освен тва за Мас вируси НЯМА той супер хипер защитен Не съм аз този който ще ви казва какво да правите но ПРОБВАЙТЕ няма да съжалявате
|
|
|
13.06.2008г. в 21:10ч.
Коментар:
|
|
ЦИТАТ(axel @ 13.06.2008г. в 21:09ч.) ![]() Ам не бозата няма повече възможности от Мас... И двете имат много възможности само дето мака го имам от миналата година и честно казано досега НЕ е забил или дал няква грешка... Плюс тва въобще не се влачи и е супер лесен за ползване... абе типичната ябълка. Пожелавам на всеки да има удоволствието да работи на Мас. А иначе знам, че има заклети фенове на бозата които с нея шси карат ако ще и да е най бъгавото животно на земата. Освен тва за Мас вируси НЯМА той супер хипер защитен Не съм аз този който ще ви казва какво да правите но ПРОБВАЙТЕ няма да съжалявате За красота хубаво са направени неотричам особено the mac air book е невероятно нещо. Също така СПЕЦИАЛНО на моя лаптоп мога да го направа да имам MAC,WINDOWS и Linux заедно едва ли твоя мак може такова нещо. Това съобщение е било редактирано от radoslav4o на 13.06.2008г. в 21:13ч. |
|
|
13.06.2008г. в 21:16ч.
Коментар:
|
|
|
Само недей да ми обясняваш дали съм чувал за явлението преинсталация... Второ - the mac air book е macbook air!!! И трето някой хора са пораснали и отдавна не играят на игри ;-)
|
|
|
13.06.2008г. в 21:30ч.
Коментар:
|
|
ЦИТАТ(axel @ 13.06.2008г. в 21:16ч.) ![]() Само недей да ми обясняваш дали съм чувал за явлението преинсталация... Второ - the mac air book е macbook air!!! И трето някой хора са пораснали и отдавна не играят на игри ;-) Та MAK с нищо не е по добър от windols а windows е доста неща по добър от MAC |
|
|
13.06.2008г. в 23:50ч.
Коментар:
|
|
![]() Бакалавър Група: Администратори Съобщения: 320 Дата на регистрация: 9.10.2007г. Потребител # 3 907 |
на този етап за целта може да ползвате раздела "Други" в секцията "Други". Ако действително има голям интерес едва тогава ще има смисъл от създаване на отделен раздел. Засега интерес няма.
|
|
|
13.06.2008г. в 23:53ч.
Коментар:
|
|
ЦИТАТ(stalik @ 14.06.2008г. в 00:50ч.) ![]() на този етап за целта може да ползвате раздела "Други" в секцията "Други". Ако действително има голям интерес едва тогава ще има смисъл от създаване на отделен раздел. Засега интерес няма. Е за това става вапрос. |
|
|
14.06.2008г. в 19:24ч.
Коментар:
|
|
|
Мерси за обърнатото внимание
Това съобщение е било редактирано от axel на 14.06.2008г. в 19:25ч. |
|
|
17.07.2008г. в 14:04ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 0 Дата на регистрация: 17.07.2008г. Потребител # 5 584 |
НА ВНИМАНИЕТО НА АДМИНИСТРАТОРА!!!
Какво разбираш под това "да има интерес"??? Ако очакваш интересът да е както към Windows..... Притежателите на Mac у нас са доста малко,да не забравяме обаче, че do миналата година Mac държаха 5% от пазара, а тази година са 8%.... тоест растежа е доста значителен. Просто нека има място , където и ние да си комуникираме.... Не сме тук за да спорим кое е по-добро Windows, Linux или Mac OS X.Тук сме да споделим опит.А който има желание за спор, нека пише, но поне някога да е работил на Мac, а не да се пишат общи приказаки , кой какво чул, недочул.Аз съм работил години на ред на Windows и по-малко на Linux......, вече и на Mac....определено мога да пражв сравнение УСПЕХ НА ВСИЧКИ |
|
|
21.07.2008г. в 07:24ч.
Коментар:
|
|
![]() Бакалавър Група: Администратори Съобщения: 320 Дата на регистрация: 9.10.2007г. Потребител # 3 907 |
ЦИТАТ(unix7777 @ 17.07.2008г. в 15:04ч.) ![]() НА ВНИМАНИЕТО НА АДМИНИСТРАТОРА!!! Какво разбираш под това "да има интерес"??? Ако очакваш интересът да е както към Windows..... Притежателите на Mac у нас са доста малко,да не забравяме обаче, че do миналата година Mac държаха 5% от пазара, а тази година са 8%.... тоест растежа е доста значителен. Просто нека има място , където и ние да си комуникираме.... Не сме тук за да спорим кое е по-добро Windows, Linux или Mac OS X.Тук сме да споделим опит.А който има желание за спор, нека пише, но поне някога да е работил на Мac, а не да се пишат общи приказаки , кой какво чул, недочул.Аз съм работил години на ред на Windows и по-малко на Linux......, вече и на Mac....определено мога да пражв сравнение УСПЕХ НА ВСИЧКИ На вниманието на unix7777: 2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение. (Правила на форума) Не зная за какви спорове ми говориш, мило дете, но под "да има интерес" означава повече от двама-трима души да искат да има такъв раздел. При малочислен интерес не виждам проблем да се пише в някой друг раздел на форума. В смисъл наистина не виждам такъв - нито технически, нито какъвто и да било друг. |
|
|
25.04.2010г. в 23:32ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 47 Дата на регистрация: 6.11.2006г. Потребител # 1 416 |
Точно поради причината, че из българските сайтове (особено тези за уроци) няма раздели за Мак, пуснах сайт, в който публикувам уроци точно за начинаещи (а и не само) Мак потребители.
Адреса е: Има раздел с полезни ресурси, уроци, дискусии. На седмица добавям по няколко урока. Можете и вие да пишете уроци или просто да ми давате теми "за размисъл", които ви вълнуват, и по които да пиша. Относно изказванията на radoslav4o, явно е, че нищо не знае относно Apple машинките, и злобее на воля. На Mac можеш да си инсталираш пълноценен Windows и да си го ползваш за игри и каквото ти душа иска, Мас върви с инсталирана Mac OS X, която няма проблеми със забивания, вируси, милиони въпроси тип Cancel or Allow. Можеш също така и Линукс да си сложиш. В момента всеки, който си търси марков компютър с инсталирана операционна система би забелязал, че нивото на цените на предлаганите от Apple компютри и тези на HP, Dell, Sony Vaio, Asus са с минимални разлики (зависи от сериите). Така че според мен, най-разумно би било да се инвестира в машина на Apple, понеже така ще можете да инсталирате на машината си практически всяка ОС, да я ползвате за игри, сериозна работа, програмиране, творчество и каквото пожелаете. Идва с чудесно гаранционно обслужване, прекрасен дизайн, завършена и добре обмислена изработка, перфектна операционна система. Ако тепърва ще си купувате компютър и се притеснявате от това дали ще можете да боравите с него нормално, или ще се налага да викате комшийчето през 5минути - може да си вземете iMac - компютър и монитор в едно, като в комплекта са си включени клавиатура и мишка. Няма сложни свързвания, не се налага инсталиране на ОС, драйвъри, антивирусни, флаш плейъри. Просто вадите машината от кашона, включвате я в контакта и ползвате. Ух... да се спирам с писането, че звуча като служител от WS Teleshop |
|
|
![]() ![]() |