Reply to this topicStart new topic
> Състезание: Флаер/Принт реклама на DJ парти
stalik
публикация 15.06.2008г. в 15:54ч.
Коментар: #1

Бакалавър
Group Icon

Група: Администратори
Съобщения: 320
Дата на регистрация: 9.10.2007г.
Потребител # 3 907

И така приятели, дайте да ви премерим възможностите. Надявам се този път да има повече ентусиасти. В състезанието може да участва всеки член на форума, без значение дали се е регистрирал след началната дата на състезанието. Важно е да е преди крайната. ph34r.gif

Темата: Флаер/принт реклама за събитие

Съдържание: С флаера/принт рекламата трябва да обявите DJ парти в плажния клуб Ibiza Beach. Това парти открива сезона. Изберете произволна дата. Измислете име на DJ-ят или DJ-еите, които ще пускат. Адреса също е по ваш избор. Организаторите си измисляте пак вие. Няма да давам повече насоки. Потърсете си реклами из заведенията (като книжките GO Sofia или там както се казваха...). Вдъхновявайте се, но не копирайте.

Инструмент: Adobe Photoshop (която версия си желаете) / Adobe Illustrator / CorelDRAW или друга, удобна за вас програма подходяща за предпечат. Ползвайте и плъг-ини, ако желаете.

Изисквания:

• Файл: PDF, PSD, TIFF или PNG
  • Резолюция: 300 dpi
  • Формат: A6 (105х148 mm. / 1240х1748 px.)
  • Цветови модел: за препоръчване CMYK
  • Допълнителни файлове: JPG версия в RGB mode и 72 dpi

Начало на състезанието: 00:00 ч. на 16 юни 2008 г.
Край на състезанието: 00:00 ч. на 30 юни 2008 г. (ДО този час трябва да предадете работите; изпратените неща през деня на 30 юни не се считат за валидни участници).

Предложенията си изпращайте с ЛС до мен или на [email protected] със заглавие "Print contest". Забранено е да споделяте работите си предварително или да ги публикувате където и да било.
Go to the top of the page

+Quote Post
stalik
публикация 22.06.2008г. в 16:33ч.
Коментар: #2

Бакалавър
Group Icon

Потребител # 3 907

Забравил съм най-важното. Добре че има добри хора да ме подсещат. Победителят ще бъде обявен чрез гласуване, за да има максимална прозрачност. Началото на гласуването ще бъде обявено допълнително тук и ще трае 7 дни. Ако имате намерение да участвате добре е да се размърдате. Остава седмица.

+Quote Post
stalik
публикация 29.06.2008г. в 23:13ч.
Коментар: #3

Бакалавър
Group Icon

Потребител # 3 907

Кандидати вече не се приемат. Вината е моя, че не се сетих да спомена, но ето че забравих: добре беше кандидатите да напишат в мейлите си и профилите си тук. smile.gif Утре по някое време ще бъде обявено гласуването. Участниците са трима.

+Quote Post
integrall
публикация 30.06.2008г. в 12:51ч.
Коментар: #4

Новак
*

Група: Потребители
Съобщения: 46
Дата на регистрация: 30.08.2007г.
От: Някъде там
Потребител # 3 670

ЦИТАТ(stalik @ 29.06.2008г. в 23:13ч.) *
Кандидати вече не се приемат. Вината е моя, че не се сетих да спомена, но ето че забравих: добре беше кандидатите да напишат в мейлите си и профилите си тук. smile.gif Утре по някое време ще бъде обявено гласуването. Участниците са трима.

Ако това ще е от полза името на профила и на имейла ми са еднакви rolleyes.gif

+Quote Post
stalik
публикация 1.07.2008г. в 07:08ч.
Коментар: #5

Бакалавър
Group Icon

Потребител # 3 907

Довечера в 00:00 ч. ще публикувам тема с трите предложения (за да е нулиран часа). Срока за гласуване ще е 2 седмици. Мисля че това не е малко, не е и излишно много. Благодаря на участниците. За съжаление сте само трима и де факто гласуването просто ще ви подреди, но се надявам следващия път да се включат повече хора, въпреки че по мое мнение тази тема - принт рекламата - беше доста плодотворна като задание. smile.gif

+Quote Post
webhaker
публикация 1.07.2008г. в 16:22ч.
Коментар: #6

Потребител
**

Група: Потребители
Съобщения: 92
Дата на регистрация: 18.11.2007г.
От: Sliven
Потребител # 4 207

angry.gif еми вие се сетихте да направите състезание , когато ме нема и то на любимата ми тема biggrin.gif
Другия път и аз ще участвам thumbsupsmileyanim.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

RSS Олекотена Версия Сега е: 06:32 - 9.06.2026г.

Калдейта Ком ЕООД - © 2003-. Всички права запазени.