![]() ![]() |
17.06.2008г. в 23:50ч.
Коментар:
|
|
![]() Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 10 Дата на регистрация: 20.01.2008г. Потребител # 4 722 |
Как бих могла да направя форма за обратна връзка? Или по-скоро, ако я направя на Dreamweaver или HTML, как бих могла на Submit бутона да препращам информацията към поща. Знам че може с <form action="mail to: ... " > Но прочетох,че това не се използва толкова вече. Т.к тук в уроците намерих само за CGI скрипт, но т.к. не съм запозната с него и не успях да го разбера. искам помощ |
|
|
18.06.2008г. в 03:33ч.
Коментар:
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 172 Дата на регистрация: 21.02.2008г. От: England Потребител # 5 017 |
ЦИТАТ(gia @ 17.06.2008г. в 23:50ч.) ![]() Как бих могла да направя форма за обратна връзка? Или по-скоро, ако я направя на Dreamweaver или HTML, как бих могла на Submit бутона да препращам информацията към поща. Знам че може с <form action="mail to: ... " > Но прочетох,че това не се използва толкова вече. Т.к тук в уроците намерих само за CGI скрипт, но т.к. не съм запозната с него и не успях да го разбера. искам помощ Да има и друг начин с PHP скрипт.Ето прикачил съм един.Всичко което трявба да напавиш е да смениш няколко работи в скрипта: 1)Трябва хостинга ти да подъгжа PHP. 2)Отваряш mail.php с NOTEPAD или DREAMWEAVER. 3)Следиш инструкцийте по скрипта и готово ето пример: //insert the email address you want the form sent to там поставяш емайла на който искаш да получаваш взички съобщения. ако неразбираш нещо пиши пак. Аз съм новак в тая област но мисля ,че това го знам пробвал съм го и работи.
Прикачени файлове
|
|
|
23.06.2008г. в 02:36ч.
Коментар:
|
|
![]() Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 10 Дата на регистрация: 20.01.2008г. Потребител # 4 722 |
ЦИТАТ(radoslav4o @ 18.06.2008г. в 04:33ч.) ![]() Да има и друг начин с PHP скрипт.Ето прикачил съм един.Всичко което трявба да напавиш е да смениш няколко работи в скрипта: 1)Трябва хостинга ти да подъгжа PHP. 2)Отваряш mail.php с NOTEPAD или DREAMWEAVER. 3)Следиш инструкцийте по скрипта и готово ето пример: //insert the email address you want the form sent to там поставяш емайла на който искаш да получаваш взички съобщения. ако неразбираш нещо пиши пак. Аз съм новак в тая област но мисля ,че това го знам пробвал съм го и работи. Благодаря, сега го изтеглих и ще пробвам. Ако не се справя, ще пиша пак |
|
|
10.04.2013г. в 12:48ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 10.04.2013г. Потребител # 23 198 |
ЦИТАТ(gia @ 23.06.2008г. в 03:36ч.) ![]() Благодаря, сега го изтеглих и ще пробвам. Ако не се справя, ще пиша пак А след като ги попълних каде трябва да ги сложа защото аз сам хостнал в free.bg ? Благодаря предварително. ЦИТАТ(radoslav4o @ 18.06.2008г. в 04:33ч.) ![]() Да има и друг начин с PHP скрипт.Ето прикачил съм един.Всичко което трявба да напавиш е да смениш няколко работи в скрипта: 1)Трябва хостинга ти да подъгжа PHP. 2)Отваряш mail.php с NOTEPAD или DREAMWEAVER. 3)Следиш инструкцийте по скрипта и готово ето пример: //insert the email address you want the form sent to там поставяш емайла на който искаш да получаваш взички съобщения. ако неразбираш нещо пиши пак. Аз съм новак в тая област но мисля ,че това го знам пробвал съм го и работи. Поправих твойте файлове сега каде да го сложа.Моя сайт е правен на Web Page Maker и е качен в free.bg |
|
|
![]() ![]() |