![]() ![]() |
19.05.2007г. в 20:08ч.
Коментар:
|
|
![]() Наш човек ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 185 Дата на регистрация: 29.03.2007г. От: Пловдив Потребител # 2 497 |
вижте аз какво ще ви кажа, не че нещо искам да ви накърня, но този форум е пълна скука дами и господа... защо мислите за награди като след месец-два няма да има кой да се състезава... аз ви предлагам да се направи малка рекламка на сайта и да се вдъхне живот на форума. все ще се намерят хора които да спамят... а за темата, във един конкурентски сайт имаи си точкуване. при определен брой точки получаваш награда. примерно 2 точки за пуснат урок. 5 точки за участие във конкурс. 20 точки за спечелен конкурс. незнам дали м/у вас има php разработчици, но мисля че форума може да предлага такава опция. м/у другото ако не ви достигат хора за екип аз съм насреща |
|
|
19.05.2007г. в 20:46ч.
Коментар:
|
|
![]() Dr. Help ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 262 Дата на регистрация: 13.03.2007г. От: Стола пред компа Потребител # 2 363 |
Абе...и да се накърняваме и да не се казваш истината
Темата с точките съм я зачеквал няколко пъти, но никой не ще да ми отговори. Наистина е добра идея. Новия собственик на сайта обеща конкурс с награди по-нататък, така че мисля, че ще има изненади Между нас има php кодери. Друг е въпросът колко време имат За момента се справяме и в този състав, но ще имам предвид предложението ти Малко накъсано говоря. Надявам се да си ме разбрал bu - надявам се нямаш против, че ползвам поста ти. Да допълня, че скоро форума ще претърпи сериозен ъпгрейд, така, че стискайте палци |
|
|
16.06.2007г. в 21:22ч.
Коментар:
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 116 Дата на регистрация: 30.11.2006г. От: Велико Търново Потребител # 1 574 |
И аз съм на мнение, че ранга в форума е една страхотна награда понеже придава авторитет в онлайн пространството... Може за всеки конкурс да има точки за 1во 2ро и 3то място, а не и за най-малкото участие да се дават по определен брой точки, защото аз мога да поствам супер тъпи неща, но по 1000 такива и пак да имам повече точки от победителя.
|
|
|
17.06.2007г. в 15:03ч.
Коментар:
|
|
![]() Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 5 Дата на регистрация: 21.10.2006г. Потребител # 1 288 |
Според мен подходяща награда е там под аватара кадето пише "група" от преде да се пише "победител" и колкото повече пъти някой побеждава толкова по дебел да е шрифта с който е написано.Интересно ще е и тази група победители да могат да правят нещо допълнително ама сега не мога да се сетя точно какво.А
наградата не трябва да се избира само от победителя,когато той спечели да се пуска вот в сайта в който всеки да може да гласува какво точно заслужава този човек. |
|
|
20.06.2007г. в 16:33ч.
Коментар:
|
|
![]() Бакалавър Група: Глобални модератори Съобщения: 454 Дата на регистрация: 22.08.2006г. От: България, Котел Потребител # 831 |
Добра идея, но от техническа гледна точка е малко трудна за осъществяване...имаш предвид нещо като search balloons нали?
|
|
|
20.06.2007г. в 19:52ч.
Коментар:
|
|
![]() Dr. Help ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 262 Дата на регистрация: 13.03.2007г. От: Стола пред компа Потребител # 2 363 |
ЦИТАТ(iordan_93 @ 20.06.2007г. в 17:33) ![]() Добра идея, но от техническа гледна точка е малко трудна за осъществяване...имаш предвид нещо като search balloons нали? Не! Не е добра идея. Ако съм го/я разбрал правилно, иска никовете на спечелилите да се удебеляват...и удебеляват...и удебеляват...и така докато не запълнят цялата страница |
|
|
19.07.2007г. в 08:49ч.
Коментар:
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Съобщения: 116 Дата на регистрация: 30.11.2006г. От: Велико Търново Потребител # 1 574 |
И според мен не е добра идея не само заради едната страница, ами и за гласуването. Да си представим следната ситуация- Иван е спечелил конкурс и от възможните награди - безплатен хостинг и безплатен домейн той иска много повече хостинга. И е споделил с аудиторията какво предпочита чрез подобен пост, където се е аргументирал. И аз понеже съм чистокръвен българин от завист, че той е спечелил, а не аз ще гласувам за домейн, защото моята завистлива личност се води от мотото- ако няма да е мое, нямаи да е твое! И какво става след това, победителя не участва в повече конкурси, защото не е доволен от факта, че вече има 2539159709 безплатни домейна ама няма хостинг и започва да го търси другаде.
|
|
|
![]() ![]() |