![]() ![]() |
14.09.2009г. в 20:59ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 4 Дата на регистрация: 14.09.2009г. Потребител # 8 152 |
ЦИТАТ(beshkous @ 29.09.2006г. в 09:00ч.) ![]() Хора и аз имам много въпроси но ще започна с най-важният , искам да ме посъветвате какъв фотоапарат да си взема , който прави снимки с много добро качество препоръчайте ми марка и модел моля ви защото нищо не разбирам а имам желание да започна Дали са хубави снимките или не, най-вече зависи от това как са аранжирани. Какво фотографа иска да каже и дали е достатъчно добре изразено. По какъв начин е предадено посланието и т. н. Преди да си купиш фотоапарат трябва да прочетеш повече литература. Да прецениш сам за себе си с кой точно вид ще се справиш най-добре. Не е въпроса да хвърлиш маса пари за нещо много хубаво и после да се окаже, че е много сложно и неможеш да вземеш максимума от възможностите. А апарати - дал бог в изобилие! |
|
|
19.03.2010г. в 12:32ч.
Коментар:
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Съобщения: 1 Дата на регистрация: 19.03.2010г. Потребител # 10 437 |
ЦИТАТ(beshkous @ 29.09.2006г. в 09:00ч.) ![]() Хора и аз имам много въпроси но ще започна с най-важният , искам да ме посъветвате какъв фотоапарат да си взема , който прави снимки с много добро качество препоръчайте ми марка и модел моля ви защото нищо не разбирам а имам желание да започна Така зададен мъпроса ме навежда на мисълта, че за "започване" 2000лв са огромна сума. Ако разбирате от апарати нямаше да задавате такъв въпрос. Въпреки това имайте предвид: - Хубави снимки се правят и с 500лв и с 10000$ - Апаратите са като колите, има спортни, товарни каравани и др. По начина по който питате ме навежда не мисълта че няма да се занимавате професионално защото хората които се занимават професионално не питат какво да си купят. Не искам да звуча назидателно извинявам Ви се ако съм ви засегнал. Съвета ми е да си вземете нещо което е по универсално в смисъл голям зум /ZOOM/ х12 и нагоре, добра резолюция 10М 12М и не толкова скъпо. Да речем Pamasonic FZ 18 ili 28 ili 35 /38/ или аналогични на Olympus, Canon. Смятам, че това ще ви изпълни изцяло изискванията и няма да се набутвате с много пари а и всичко ще ви е на едно место. Ако имате още въпроси пишете ми на email [email protected] |
|
|
![]() ![]() |