1. Îòâîðåòå ñè ñíèìêàòà: Ïîëó÷àâà ñå åòî òîâà:

2. Äóáëèðàéòå background-à è ãî èìåíóâàéòå Eagle 3.
3. Ñåëåêòèðàéòå îáëàñòòà îò îðåëà, êîÿòî èñêàòå äà ïîêðèåòå ñ ôëàãà. Òîâà ìîæå äà íàïðàâèòå ñ Pen Tool èëè ñ êîéòî èíñòðóìåíò âè å óäîáíî. Àç ùå ïîêðèÿ ãëàâàòà íà îðåëà áåç îêîòî è ÷îâêàòà.
4. Êîãàòî íàïðàâèòå ñåëåêöèÿòà íàòèñíåòå áóòîí÷åòî Add layer mask â ïàëèòðàòà íà ñëîåâåòå:

5 Îòâîðåòå ñè Channels palette. Èçáåðåòå êàíàëúò ñ íàé-ÿðúê êîíòðàñò è äåòàéëíîñò. Çà òàçè ñíèìêà å èçáðàí Green channel. Äîêàòî âñå îùå å àêòèâíà ñåëåêöèÿòà âè êëèêíåòå íà íåãî. Ñëåä òîâà îò ìåíþòàòà èçáåðåòå Edit > Copy (Ctrl+c).Êëèêíåòå íà áóòîí÷åòî "New Channel" îò ïàëèòðàòà íà êàíàëèòå.

Èçáåðåòå Edit > Paste (Ctrl+v).
6. Îòèäåòå íà Image > Adjustments > Levels (Ctrl+L). Ïîòúìíåòå ÷åðíîòî è îñâåòåòå áÿëîòî, êàòî ìúðäàòå ïðúçãà÷èòå; oò ëÿâî íà äÿñíî ïîòúìíÿâà ÷åðíîòî, oò äÿñíî íà ëÿâî îñâåòëÿâà áÿëîòî.

Ð?наче картинката е невероÑ�тна !