Помогни ни да направим Uroci.net по - богат! Добави урок

Flange / Wah Wah

Dreakman   трудност:    видян: 20281

 

Flange/Wah-Wah е за изработка на "профучаващи" ефекти. Ползван е много през 60-тте за едитинг на китари, сега се ползва повече в електронната музика (хаус, техно, транс).

 

Как се ползва:

 

1. Effects > Flange/Wah-Wah

 

2. Изберете в падащото меню изберете готови настройки, или направете следното:

 

А. Извлачете Flange бутона.
Б. Извлачете Dry Out скролера до позицията, която желаете.
В. Извлачете Wet Out скролера до позицията, която желаете.
Г. Изберете времетраенето на модулационното времетраене.
* Извлачете бутона Rate за да промените честотата в херцове (Hz). Ниската честота на повтаряне прави звука бавен и помитащ, съответно високата честота прави звука бърз и помитащ.
Е. Извлачете Depth за да определите количеството повтаряне на модулатора.уроци - flanger.gifКоментари (5)

Dreakman на 24.10 2006 в 22:57ч.
Този урок е в помощ на хората продуциращи електронна музика. Всички по-известни DJ-и ползват този ефект, присъства в миксовете на световно известни артисти като - Carl Cox, Tiesto, Balthzar и мн. мн. други.
gogott на 03.05 2007 в 21:22ч.
Може ли с тази програма да се направи кафяв шум (за тези които не знаят това е точно определен тон който е бил използван в Виетнам и е одпускал стомасите на хората/което значи че ги е карал да се посират :)/)Също така ще е добре да се направи урок и за правене на тон от свирка за куче а също и тон за чупене на чаши!Все пък знам че някой няма да повярват в кафявия шум но ако найстина се направи такъв урок точно тоя някой му пожелавам като чуе шума и да не може да влезе в тоалетната защото някой друг я е заел.Който знае да пише!
DJxIce на 23.09 2007 в 02:29ч.
Така пъров такъв ЗВУК (кафяв) НЯМА ...гледах по дискавъри опити от професионалисти да го направят и просто НИКОЙ не успя и доказаха че не съществува ... това едва ли една програма ще може да го направави щом сума ти хова не са успели !
ClasAuP^ на 09.01 2008 в 17:32ч.
Много мерси и дано има повече уроци яко браво !
intermedia на 06.03 2008 в 13:54ч.
Моля обяснете как мога да направя запис и едновременно да се 4ува звука като фон. Имам една песен в инструментал и искам да пея а мелодията на песента да се 4ува. Нещо като караоке да се полу4и !!!

Регистрирайте се, за да добавите коментар


Калдейта ЕООД - © 2003-2010. Всички права запазени.
Препоръчваме: IT Новини