7. Клик на Foreground color които е в ToolBox
За цвят приложи c52026, клик ок. Сега смени цвета на фона: 8a171a, Клик ОК.
8. Натисни и задържи клавиша Ctrl, натисни слоя с текста. и текста трябва да е маркиран.

9. Отиди на Layer >Rasterizing >Type.
10. Текста трябва да е маркиран , ако не е , натисни клавиша Ctrl и го задържи и натисни слоя с текста. Избери Gradient tool
от Toolbox и натисни и задържи клавиша Shift и направи 1 черта от долу на горе .
11. Направи нов слои (Layer 1), отиди на Layer > New > Layer. Нагласи Foreground color на бяло (ffffff). Избери Brush tool, с меки краища, рисувай върху текста така че част от него да е бяло. Виж снимката:

12. Промени blending mode на Overlay.

13.Направи нов слои (Layer 2), отиди на Layer > New > Layer. нагласи Foreground color на сиво (c0bfbf). отиди на Edit > Stroke и приложи следните настройки.

14. Натисни Add Layer Style иконата избери Drop Shadow приложи следните настройки и не натискай ОК!

15. Избери Bevel and Emboss. Приложи следните настройки и натисни ОК.

16. Маркираня текст го демаркирай като натиснеш клавишите Ctrl+D. Копирай слоя Layer 2 и ще се появи Layer 2 copy, предвижи Layer 2 copy под оригиналния текст. Избери move tool от Toolbox и предвижи Layer 2 copy надолу и на
дясно, но в съвсем малко така че да стане като на снимката! Готово .
Финал:

Изтеглете шрифта от урока.
Преведено от: Xhector
За:
www.uroci.com